University of Twente Student Theses

Login

Een goed begin..! : een behoeftepeiling onder intermediairs van de Nederlandse Hartstichting als uitgangspunt voor de implementatie van audiovisuele voorlichtingsmaterialen

Geugies, N.E. (2007) Een goed begin..! : een behoeftepeiling onder intermediairs van de Nederlandse Hartstichting als uitgangspunt voor de implementatie van audiovisuele voorlichtingsmaterialen.

[img] PDF
788kB
Abstract:Binnen de Nederlandse Hartstichting wordt een scala aan voorlichtingsmaterialen uitgegeven. Er is momenteel echter geen eenduidige implementatiestrategie voor handen, wat als gevolg heeft dat men nauwelijks inzicht heeft in wat er na de ontwikkeling met de materialen gebeurt. De Hartstichting maakt zich op voor een verschuiving in de uitgifte van tekstuele naar audiovisuele voorlichtingsmaterialen. Om deze materialen succesvol te implementeren zal er een implementatiestrategie moeten worden ontwikkeld. Doel van dit onderzoek is het identificeren van wensen en behoeften van intermediairs ten aanzien van audiovisueel voorlichtingsmateriaal. Door deze behoeften, en de factoren die een succesvolle implementatie van voorlichtingsmateriaal eventueel kunnen belemmeren, in kaart te brengen kunnen de eerste stappen in de ontwikkeling van een implementatiestrategie van audiovisuele voorlichtingsmaterialen worden gezet.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
Nederlandse Hartstichting
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Communication Studies MSc (60713)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/470
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page