University of Twente Student Theses

Login

Van twee kanten bekeken : seksuele voorlichting op internet : een onderzoek naar de wensen van jongeren en experts ten aanzien van websites over seksuele voorlichting

Nijkamp, I (2007) Van twee kanten bekeken : seksuele voorlichting op internet : een onderzoek naar de wensen van jongeren en experts ten aanzien van websites over seksuele voorlichting.

[img] PDF
534kB
Abstract:Jongeren (twaalf tot en met achttien jaar) in Nederland hebben tegenwoordig nog steeds te weinig kennis over seksualiteit. Een manier om deze kennis over te brengen en te verhogen is via seksuele voorlichting op websites. Hoe deze websites er qua inhoud en vormgeving uit moeten zien, is tot op heden niet bekend. In dit onderzoek wordt op deze punten (inhoud en vormgeving) een inventarisatie gedaan onder jongeren van twaalf tot en met achttien jaar en experts. Deze experts zijn geselecteerd op basis van hun expertise op het gebied van jongeren en internet. De vraagstelling die in dit onderzoek centraal staat is: “Welke wensen ten aanzien van websites over seksuele voorlichting bestaan er onder jongeren en experts?
Item Type:Essay (Master)
Clients:
NIGZ, Nat. Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Communication Studies MSc (60713)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/504
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page