University of Twente Student Theses

Login

Het Bèta onderwijs op ILEMI secondary school: welke factoren hebben invloed op de leerresultaten van de leerlingen van ILEMI secondary school en hoe kunnen de leerresultaten verbeterd worden?

Willigenburg, Hanne van (2006) Het Bèta onderwijs op ILEMI secondary school: welke factoren hebben invloed op de leerresultaten van de leerlingen van ILEMI secondary school en hoe kunnen de leerresultaten verbeterd worden?

[img] PDF
657kB
Abstract:In dit onderzoek is er gekeken naar het bèta onderwijs op Ilemi Secondary School. Ilemi is een middelbare school, gelegen in het westen van Tanzania. De school is opgericht in 1992, telt 180 leerlingen en tien docenten. Sinds de oprichting in 1992 heeft de school te kampen met het feit dat de kwaliteit van het onderwijs laag is en de leerresultaten van de leerlingen teleurstellend zijn; leerlingen van Ilemi scoren slecht op de nationale examens. Voornamelijk de resultaten van de bèta vakken, te weten wiskunde en natuurwetenschappen, zijn teleurstellend. De school heeft aangegeven behoefte te hebben aan een onderzoek naar de mogelijke oorzaken van deze teleurstellende resultaten
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Ilemi Secondary School in Mbeya, Tanzania
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:81 education, teaching
Programme:Educational Science BSc (56613)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/55433
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page