University of Twente Student Theses

Login

Ketenintegratie van het intermediaire distributiekanaal in de verzekeringsbranche : huidige ontwikkelingen in de verzekeringsbranche en de mogelijkheden voor Zevenwouden Verzekeringen om ketenintegratie te realiseren¿

Boorsma, Simon (2006) Ketenintegratie van het intermediaire distributiekanaal in de verzekeringsbranche : huidige ontwikkelingen in de verzekeringsbranche en de mogelijkheden voor Zevenwouden Verzekeringen om ketenintegratie te realiseren¿.

[img] PDF
3MB
Abstract:Het onderwerp van het afstudeeronderzoek betreft ketenintegratie in het intermediaire distributiekanaal van de verzekeringsbranche. De projectomgeving bestaat uit de organisatie van de opdrachtgever, Zevenwouden Verzekeringen, en de branche waar zij in actief is: de schadeverzekeringsbranche voor particuliere en zakelijke klanten. Ter bescherming van de concurrentiepositie wil Zevenwouden Verzekeringen ketenintegratie realiseren. Op basis hiervan is de volgende doelstelling voor het project geformuleerd: Wat is de impact van ketenintegratie op de bedrijfsvoering van een intermediairverzekeraar en welke problemen en mogelijke oplossingen zijn er bij implementatie van ketenintegratie.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
Zevenwouden Verzekeringen
Faculty:EEMCS: Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science
Subject:54 computer science
Programme:Business Information Technology MSc (60025)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/56205
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page