University of Twente Student Theses

Login

Laat herstructureriing zich modelleren? : het ontwerpen van de processtappen voor de definitiefase van de herstructureriing van woonwijken

Dam, Ing. W.K. van (2006) Laat herstructureriing zich modelleren? : het ontwerpen van de processtappen voor de definitiefase van de herstructureriing van woonwijken.

[img] PDF
2MB
Abstract:De herstructurering van woonwijken wordt gekenmerkt door fysieke, economische en sociale ingrepen in een bestaande woonwijk. Met name in de definitiefase van de herstructurering is de complexiteit hoog. Dit stelt hoge eisen aan de inrichting en de besturing van het proces in de definitiefase. De complexiteit van het proces vraagt om een duidelijke processtructuur, zodat de herstructurering van woonwijken binnen de tijd, het budget en naar tevredenheid van de gebruiker wordt gerealiseerd. Dit afstudeeronderzoek richt zich op het proces van de definitiefase, zodat de doelstelling van het onderzoek luidt: ‘Het doel van het onderzoek is het ontwerpen van de processtappen voor de definitiefase van de herstructurering van woonwijken op basis van systeem denken’.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
DHV BV
Faculty:ET: Engineering Technology
Subject:56 civil engineering
Programme:Civil Engineering and Management MSc (60026)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/56950
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page