University of Twente Student Theses

Login

Zuiveren van afstromend hemelwater?! : beslismodel ter ondersteuning van keuze voor bronmaatregelen en ‘end of pipe’-voorzieningen

Rens, C.P.M. van (2006) Zuiveren van afstromend hemelwater?! : beslismodel ter ondersteuning van keuze voor bronmaatregelen en ‘end of pipe’-voorzieningen.

[img] PDF
2MB
Abstract:Het afkoppelen van afstromend hemelwater van het vuilwaterriool heeft een aantal milieuvoordelen en wordt daarom steeds vaker toegepast. Om verantwoord om te gaan met afkoppelen zijn beslisbomen opgesteld. De huidige beslisbomen zijn echter vrij algemeen en beperkt toepasbaar voor een specifieke locatie. De doelstelling van dit onderzoek is: ‘ontwikkelen van een beslismodel waarmee, door invulling van specifieke gebiedsinformatie, kan worden bepaald of en hoe afstromend hemelwater gezuiverd moet worden en bronmaatregelen moeten worden toegepast, voordat het water wordt geloosd op het oppervlaktewater.’ Indien de kwaliteit van het afstromend hemelwater niet voldoet aan de gewenste kwaliteit van het afstromend hemelwater, moeten er zuiverende maatregelen worden toegepast.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
DHV
Faculty:ET: Engineering Technology
Subject:56 civil engineering
Programme:Civil Engineering and Management MSc (60026)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/56954
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page