University of Twente Student Theses

Login

Meer doen dan draaiend houden : een plan van aanpak voor de organisatie van het onderhoud binnen WNG voor de komende acht jaar

Wit, Jesse de (2006) Meer doen dan draaiend houden : een plan van aanpak voor de organisatie van het onderhoud binnen WNG voor de komende acht jaar.

[img] PDF
650kB
Abstract:Wegener Nieuwsdruk Gelderland (WNG) heeft een traditionele indeling tussen Technische Dienst (TD) en productie. Het onderhoud dat door de productieafdelingen wordt gedaan gebeurt mede hierdoor niet vaak genoeg. Daarnaast zou een grotere rol van de productieafdelingen bij het onderhoud uitdagingen geven aan productiemedewerkers. Tot slot zou meer technische kennis bij de drukkers bruikbaar kunnen zijn om bij storingen tot een goede omschrijving van het probleem te komen, wat nodig lijkt te worden als rond 2013 een nieuwe drukpers in gebruik wordt genomen. Dit alles was aanleiding tot dit project, waarin een meerjarenplan voor de uitvoering en planning van het onderhoud wordt geschetst. Dit is gedaan aan de hand van interviews met betrokkenen binnen WNG, zowel managers als uitvoerenden en zowel mensen van de Technische Dienst als van de productieafdelingen, en bestudeerde literatuur. Voor mij is dit project mijn bachelor-opdracht, ofwel de afrondende stage van de bachelor-opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente.
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Wegener Nieuwsdruk Gelderland
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Industrial Engineering and Management BSc (56994)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/57724
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page