University of Twente Student Theses

Login

Communicatie in een multiculturele productie-omgeving : een onderzoek naar communicatieparticipatie, communicatiesatisfactie en de relatie met zelfperceptie van productiemedewerkers

Heikamp, M. (2005) Communicatie in een multiculturele productie-omgeving : een onderzoek naar communicatieparticipatie, communicatiesatisfactie en de relatie met zelfperceptie van productiemedewerkers.

[img] PDF
966kB
Abstract:In opdracht van Saturn Petfood B.V. is onderzoek verricht naar de interne communicatie met de afdeling productie. Het onderzoek heeft zich gericht op een evaluatie van de effectiviteit van de interne communicatie en het vaststellen van een relatie van interne communicatie met het beeld dat productiemedewerkers van zichzelf binnen de organisatie hebben. Daarbij is gekeken of verschillen in nationaliteit en dienstverband leiden tot verschillen in resultaten. Het onderzoek geeft antwoord op de volgende onderzoeksvragen: 1. Van welke communicatiemiddelen maken productiemedewerkers gebruik? 2. Hoe oordelen productiemedewerkers over deze communicatiemiddelen? 3. Welke relatie bestaat er tussen interne communicatie en zelfperceptie van productiemedewerkers? 1 4. Hebben verschillen in nationaliteit en dienstverband invloed op het gebruik en de beoordeling van communicatiemiddelen? 1 5. Hebben verschillen in nationaliteit en dienstverband invloed op zelfperceptie van productiemedewerkers?
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Saturn Petfood BV
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Communication Studies BSc (56615)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/57769
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page