University of Twente Student Theses

Login

De gebruiker aan het woord : een onderzoek naar de wensen en behoeften van de stakeholders van de provincie Flevoland ten aanzien van de elektronische dienstverlening

Gehla, N. (2005) De gebruiker aan het woord : een onderzoek naar de wensen en behoeften van de stakeholders van de provincie Flevoland ten aanzien van de elektronische dienstverlening.

[img] PDF
1MB
Abstract:In het kader van de modernisering van de overheid streeft de provincie Flevoland er naar haar informatievoorziening en dienstverlening te verbeteren Zij wil dit bereiken door via internet publieke informatie, producten en diensten effectief en efficient toegankelijk te maken voor burgers en bedrijven. Elektronische dienstverlening is echter pas succesvol als deze aansluit aan de wensen en behoeften van de gebruiker. In deze afstudeerscriptie wordt verslag gedaan van een onderzoek dat de wensen en behoeften inventariseert van diverse stakeholderorganisaties van de provincie Flevoland ten aanzien van de elektronische dienstverlening. In dit onderzoek stond de volgende probleemstelling centraal: Hoe kan de Provincie Flevoland haar elektronische dienstverlening laten aansluiten op de wensen en behoeften van haar stakeholders?
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Provincie Flevoland
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Communication Studies BSc (56615)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/57775
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page