University of Twente Student Theses

Login

Criminaliteit in de transportsector : een verkennend onderzoek naar de objectieve en subjectieve aard en omvang van de criminaliteit en overlast in de transportsector met betrekking tot Oost Europese vrachtwagenchauffeurs

Geerdsen, S.V. (2007) Criminaliteit in de transportsector : een verkennend onderzoek naar de objectieve en subjectieve aard en omvang van de criminaliteit en overlast in de transportsector met betrekking tot Oost Europese vrachtwagenchauffeurs.

[img] PDF
456kB
Abstract:Er heeft een verkennend onderzoek plaatsgevonden naar de objectieve en subjectieve aard en omvang van de criminaliteit en overlast in de transportsector voor regio Twente. De volgende probleemstelling is hierbij geformuleerd: “Wat is de objectieve en de subjectieve aard en omvang van de overlast en criminaliteit in de transportsector in regio Twente, welke rol speelt de Oost-Europese vrachtwagenchauffeur hierin, en welke maatregelen moeten worden getroffen om de overlast en criminaliteit te reduceren dan wel te voorkomen?
Item Type:Essay (Master)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Business Administration MSc (60644)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/58006
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page