University of Twente Student Theses

Login

Patientenquetes in het Roessingh : verplichte uitvoering of nuttig instrument : een onderzoek naar de mogelijkheden in het Roessingh om de organisatie zodanig in te richten dat het, structureel en optimaal, gebruik kan maken van de patientenenquete als onderdeel van het kwaliteitsbeleid

Swiers, Rolf (2007) Patientenquetes in het Roessingh : verplichte uitvoering of nuttig instrument : een onderzoek naar de mogelijkheden in het Roessingh om de organisatie zodanig in te richten dat het, structureel en optimaal, gebruik kan maken van de patientenenquete als onderdeel van het kwaliteitsbeleid.

[img] PDF
1MB
Abstract:Revalidatiecentrum Het Roessingh voert al jaren patientenenquetes uit om de mening van haar patientenpopulatie over de zorgverlening in de organisatie te horen. Binnen de organisatie is de vraag gerezen wat in de organisatie wordt gedaan met de informatie die patienten uit deze enquete. Wordt de enquete gehouden omdat het een jarenlange gewoonte is, of wordt de gegenereerde informatie gebruikt om de kwaliteit van de organisatie te verbeteren? En welke mogelijkheden heeft de organisatie om enqueteresultaten te gebruiken in haar bedrijfsvoering?
Item Type:Essay (Master)
Clients:
Het Roessingh - centrum voor revalidatie
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Health Sciences MSc (66851)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/58009
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page