University of Twente Student Theses

Login

Verschillen in werkprocessen binnen de reclassering in Twente : de verschillen in werkprocessen van de drie reclasseringsorganisaties die betrokken zijn bij de veelpleger aanpak in Twente en de gevolgen voor de samenwerking

Mijwaart, C. (2007) Verschillen in werkprocessen binnen de reclassering in Twente : de verschillen in werkprocessen van de drie reclasseringsorganisaties die betrokken zijn bij de veelpleger aanpak in Twente en de gevolgen voor de samenwerking.

[img] PDF
222kB
Abstract:Doordat reclasseringsinstellingen verschillende werkprocessen hanteren om invulling te geven aan de veelpleger aanpak, nemen de vertegenwoordigers met verschillende houdingen en op verschillende manieren deel aan het overleg (denk hier bijvoorbeeld aan voorbereiding, benadering en ‘casekennis.’) Dit heeft gevolgen voor de samenwerking. In dit onderzoek zal worden gekeken naar verschillen in de door de drie reclasseringsinstellingen gehanteerde werkprocessen. Met als uiteindelijk doel de gevolgen die deze verschillen kunnen hebben voor de samenwerking binnen de veelpleger aanpak te achterhalen. Er zal worden gezocht naar factoren die hier mogelijk van invloed op zijn (geweest).
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Public Administration BSc (56627)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/58115
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page