University of Twente Student Theses

Login

ITB-CRIEM en ITEM: meer dan een paar letters verschil? : een onderzoek naar de werkwijze van en samenwerking rondom het ITB-CRIEM- en ITEM-traject

Jonge, R. de (2007) ITB-CRIEM en ITEM: meer dan een paar letters verschil? : een onderzoek naar de werkwijze van en samenwerking rondom het ITB-CRIEM- en ITEM-traject.

[img] PDF
553kB
Abstract:Het ITB-CRIEM-traject is een drie maanden durend traject bedoeld voor etnische jongeren van 12 tot en met 17 jaar die vanwege lichte vergrijpen in aanraking zijn gekomen met politie en justitie. De Jeugdreclassering Twente kon zich echter niet vinden in dit ITB-CRIEM-traject en gaf een eigen draai aan dit traject: het ITEM-traject. Daar eerstgenoemde inmiddels geëvalueerd was, wilde de Jeugdreclassering Twente, vanwege verondersteld aanwezige verschillen tussen het landelijke ITB-CRIEM en het Twentse ITEM, een onderzoek naar haar ITEM-traject. Ze was bovendien geïnteresseerd in de Twentse ketensamenwerking. Dit heeft geleid tot de volgende vraagstelling: - Zijn er verschillen in de werkwijze tussen het ITB-CRIEM-traject en het ITEM-traject? - Hoe werken deze verschillen door in de samenstelling van en samenwerking met de ketenpartners?
Item Type:Essay (Master)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:88 social and public administration
Programme:Business Administration MSc (60644)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/58358
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page