University of Twente Student Theses

Login

Samenwerking bij de ontwikkeling van kantoren met een laag gebouwgebonden energiegebruik : een onderzoek naar de rol van de partijen binnen het projectteam gedurende de ontwikkelfase van een kantoor met laag gebouwgebonden energiegebruik, respectievelijk conventioneel kantoorgebouw

Korver, A.J.F. (2010) Samenwerking bij de ontwikkeling van kantoren met een laag gebouwgebonden energiegebruik : een onderzoek naar de rol van de partijen binnen het projectteam gedurende de ontwikkelfase van een kantoor met laag gebouwgebonden energiegebruik, respectievelijk conventioneel kantoorgebouw.

[img] PDF
3MB
Abstract:In dit onderzoek staat de vraag “Wat zijn de verschillen in invloed en samenwerking van de betrokken partijen in de ontwikkelfase van kantoorgebouwen met een laag gebouwgebonden energiegebruik ten opzichte van conventionele kantoorgebouwen?” centraal. Om deze vraag te beantwoorden is de hoofdvraag onderverdeeld in een drietal deelvragen. De eerste deelvraag is: ‘Wat is een kantoorgebouw met een laag gebouwgebonden energiegebruik’? De tweede deelvraag: “Welk proces wordt er doorlopen om een kantoor met een laag gebouwgebonden energiegebruik versus een conventioneel te realiseren? “ en de derde deelvraag: “Welk proces wordt er doorlopen om een kantoor met een laag gebouwgebonden energiegebruik versus een conventioneel te realiseren?”
Item Type:Essay (Master)
Clients:
DTZ Zadelhoff
Faculty:ET: Engineering Technology
Subject:56 civil engineering
Programme:Civil Engineering and Management MSc (60026)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/59427
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page