University of Twente Student Theses

Login

Competenties in crisis : onderzoek naar de implementatie van competentiegericht leren voor crisisteams in de regio Twente

Bronkhorst, J. (2009) Competenties in crisis : onderzoek naar de implementatie van competentiegericht leren voor crisisteams in de regio Twente.

[img] PDF
968kB
Abstract:In deze scriptie wordt een onderzoek beschreven naar competentiegericht leren in crisisteams. Het team Opleiden, Trainen en Oefenen van de hulpverleningsdienst Regio Twente draagt er zorg voor dat crisisfunctionarissen in de regio voldoende en goed getraind worden om zo optimaal mogelijk voorbereid te zijn op een eventuele ramp of crisis. Om de hulpverlening in crisissituaties te optimaliseren wordt voortdurend gezocht naar manieren om door verbetering van het onderwijs van de crisisfunctionarissen, de hulpverlening op een hoger plan te tillen. Competentiegericht leren is in alle lagen en hoeken van de samenleving in opkomst en ook team Opleiden, Trainen en Oefenen van de hulpverleningsdienst wil deze methode gebruiken om haar functionarissen efficiënter en effectiever op te gaan leiden. Voordat deze werkwijze ingevoerd wordt, wil men eerst in kaart hebben gebracht met welke factoren rekening gehouden dient te worden.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
Regio Twente Hulpverleningsdienst
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Communication Studies MSc (60713)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/59536
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page