University of Twente Student Theses

Login

Beurseffecten : een onderzoek naar het belang en de waardering van de verschillende functies van een beursstand in de perceptie van beursbezoekers

Dinther, R.C.H.P. van (2009) Beurseffecten : een onderzoek naar het belang en de waardering van de verschillende functies van een beursstand in de perceptie van beursbezoekers.

[img] PDF
1MB
Abstract:In dit rapport wordt het onderzoek beschreven naar het belang en de waardering van een stand op een industriële internationale vakbeurs gezien vanuit het oogpunt van de beursbezoeker. Hierbij wordt rekening gehouden met de verschillende situaties waarin een bezoeker zich kan bevinden. Namelijk fase van zakenrelatie met de exposant en de beroepsrol die de bezoeker bekleed binnen het bedrijf waarin hij/zij werkt. De hoofdvraag is: "Wat is de invloed van fase van zakenrelatie en beroepsrol op het ervaren belang en de waardering van een beursstand in de perceptie van de beursbezoeker?" Deze vraag is onderzocht aan de hand van een enquête. Hieruit is naar voren gekomen dat het onderscheid in beroepsrol meestal geen significant verschil oplevert in ervaren belang en de waardering van de verschillende beursfuncties. Fase van zakenrelatie daarentegen geeft wel inzicht in het verschil in ervaren belang en de waardering die verschillende type beursbezoekers ervaren.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
Machine en Transportwerktuigenfabriek Verhoeven Oss BV
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Communication Studies MSc (60713)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/59589
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page