University of Twente Student Theses

Login

De toepasbaarheid van functionele flexibiliteit bij Fernandes Bottling Company N.V. om een verhoogde affectieve betrokkenheid te creëren

Pelgrom, Hilde and Schipper, Marijke (2009) De toepasbaarheid van functionele flexibiliteit bij Fernandes Bottling Company N.V. om een verhoogde affectieve betrokkenheid te creëren.

[img] PDF
961kB
Abstract:Deze bacheloropdracht is uitgevoerd bij Fernandes Bottling Company N.V. in Suriname te Paramaribo. Fernandes Bottling Company N.V. is met een marktaandeel van ongeveer 70 procent de leider op het gebied van frisdranken in Suriname. Dit onderzoek heeft als doel om te kijken in hoeverre de betrokkenheid van de productiemedewerkers op de werkvloer kan worden verbeterd. Bij productiewerk worden vaak simpele taken uitgeoefend. Echter kan er bij de uitvoering van simpele taken eentonigheid optreden en dit kan de werkmotivatie van het personeel verlagen. In dit onderzoek is er gekeken of invoering van een verhoogde functionele flexibiliteit kan bijdragen tot een verbetering van de affectieve betrokkenheid van medewerkers op de werkvloer bij Fernandes Bottling Company N.V.
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Fernandes Bottling Company N.V., Paramaribo, Suriname
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Business Administration BSc (56834)
Link to this item:http://purl.utwente.nl/essays/59851
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page