University of Twente Student Theses

Login

Subsidies krijgen is de kunst : onderzoek naar het optimaal organiseren van subsidieverwerving in de Gemeente Bronckhorst

Peppelman, B. (2006) Subsidies krijgen is de kunst : onderzoek naar het optimaal organiseren van subsidieverwerving in de Gemeente Bronckhorst.

[img] PDF
806kB
Abstract:De gemeente Bronckhorst is een gemeente met 37.713 inwoners en is op 1 januari 2005 ontstaan door de samenvoeging van de gemeenten Hengelo Gld., Hummelo en Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem. Met het samenvoegen van deze gemeenten was het noodzakelijk om een nieuwe organisatie op te zetten en de verschillende procedures in de gemeenten te harmoniseren tot procedures die in de hele gemeente Bronckhorst hetzelfde zijn. Momenteel is de Gemeente Bronckhorst nog druk bezig om de hele organisatie op te zetten en de procedures te harmoniseren. Een van de gebieden waar nog weinig aandacht aan is besteed is het verwerven van subsidies en de Gemeente Bronckhorst denkt dan ook dat hier nog mogelijkheden liggen om extra inkomsten te verwerven. Dit onderzoek is dan ook gericht op het adviseren van de Gemeente Bronckhorst over het optimaal organiseren van subsidieverwerving.
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Gemeente Bronckhorst
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Business Administration BSc (56834)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/599
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page