University of Twente Student Theses

Login

Verheldering gevraagd inzake vraagverheldering : een onderzoek naar de uitvoering van vraagverheldering door de klantmanagers zorg van de gemeente Oldenzaal

Rikkink, Niels (2010) Verheldering gevraagd inzake vraagverheldering : een onderzoek naar de uitvoering van vraagverheldering door de klantmanagers zorg van de gemeente Oldenzaal.

[img] PDF
715kB
Abstract:Op 1 januari 2007 is de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) ingevoerd in Nederland. Deze wet moet er toe leiden dat iedereen in de samenleving zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en mee kan blijven doen. De uitvoering van de Wmo is in handen van de gemeenten, omdat zij de burger beter kennen dan de landelijke overheid. De gemeente heeft de taak om de eigen verantwoordelijkheid van de burgers zo veel mogelijk te stimuleren. De voorzieningen van de gemeente komen in beeld als de eigen mogelijkheden van de betrokkenen en van mantelzorgers of vrijwilligers te kort schieten. Om duidelijkheid te krijgen over de vraag van de cliënt en diens mogelijkheden, vindt door de klantmanagers vraagverheldering plaats. Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van de gemeente Oldenzaal en heeft tot doel in kaart te brengen hoe klantmanagers deze vraagverheldering invullen. Met het oog op het beantwoorden van die opdracht is de volgende probleemstelling geformuleerd: Hoe wordt het proces van vraagverheldering ingevuld door de klantmanagers zorg van de gemeente Oldenzaal en welke factoren spelen daarbij een rol?
Item Type:Essay (Master)
Clients:
Gemeente Oldenzaal
Gemeente Oldenzaal
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Business Administration MSc (60644)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/60082
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page