University of Twente Student Theses

Login

Samenwerking en voorlichting in aanloop naar de jaarwisseling in Oost-Brabant en Twente : bacheloronderzoek naar de preventieve maatregelen genomen in de regio's Twente en Oost-Brabant voor en rond de jaarwisseling

Eertink, Niek (2010) Samenwerking en voorlichting in aanloop naar de jaarwisseling in Oost-Brabant en Twente : bacheloronderzoek naar de preventieve maatregelen genomen in de regio's Twente en Oost-Brabant voor en rond de jaarwisseling.

[img] PDF
391kB
Abstract:Het object van studie in dit onderzoek is de jaarwisseling in Nederland. Dit onderzoek is gedaan in opdracht van Halt Twente en Halt Oost-Brabant. Hun betrokkenheid bij de jaarwisseling is tweeledig. Ten eerste verzorgt men voorlichting op middelbare scholen en basisscholen en ten tweede is men betrokken bij regionale overleggen in de voorbereiding naar oud en nieuw. Uitgaande van deze voor Halt relevante aspecten is de onderzoeksvraag die in dit onderzoeksvraag die in dit onderzoek zal worden beantwoord de volgende: Hoe effectief zijn de preventieve maatregelen die in aanloop naar de jaarwisseling 2009/2010 zijn getroffen door onder andere gemeenten, Halt en de politie?
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:88 social and public administration
Programme:Business Administration BSc (56834)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/60769
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page