University of Twente Student Theses

Login

Postbureaucratische participatie : een onderzoek naar synergiemogelijkheden bij de uitvoering van de participatiewetten te weten, Wmo, Wi, Wsw en WWB binnen de gemeente Haaksbergen

Celik, A. (2010) Postbureaucratische participatie : een onderzoek naar synergiemogelijkheden bij de uitvoering van de participatiewetten te weten, Wmo, Wi, Wsw en WWB binnen de gemeente Haaksbergen.

[img] PDF
439kB
Abstract:De uitvoering van de participatiewetten (Wmo,Wi, Wsw en WWB) binnen de gemeente Haaksbergen staat in dit onderzoek centraal. De probleemstelling luidt: “Zijn er synergiemogelijkheden bij de uitvoering van de verschillende participatiewetten, te weten Wmo, Wi, Wsw en WWB?”. Het onderzoek heeft plaatsgevonden binnen de gemeente Haaksbergen en om precies te zijn bij de afdelingen Welzijn en Werk&Burgerzaken. Door het afnemen van interviews en een groepsinterview is inzicht verkregen hoe de uitvoering van de participatiewetten in de gemeente Haaksbergen verloopt en hoe de uitvoering van deze participatiewetten verbeterd kan worden.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Business Administration BSc (56834)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/60778
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page