University of Twente Student Theses

Login

De mentor is zat...en wie zijn zij? Een beschrijvend onderzoek naar de wensen, behoeften en mogelijkheden van een alcoholtraining gericht op studentmentoren

Beenackers, M.A. (2007) De mentor is zat...en wie zijn zij? Een beschrijvend onderzoek naar de wensen, behoeften en mogelijkheden van een alcoholtraining gericht op studentmentoren.

[img] PDF
1MB
Abstract:Resultaten en conclusies Uit de resultaten kwam naar voren dat de kwantiteit en kwaliteit van de verschillende geïnitieerde activiteiten gericht op studentmentoren erg divers is in de verschillende universiteitssteden. Wel is er behoefte aan de training en is er over het algemeen ook belangstelling voor de training met de kanttekening dat men dan maatregelen vereist om knelpunten als gebrek aan geld en tijd op te lossen. De belangrijkste wensen die de stakeholders hebben qua inhoud, vorm en uitvoering van de training betreffen een praktische benadering waarin vaardigheden en concrete voorbeelden centraal staan en een interactieve aanpak waarbij alle partijen betrokken worden.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
NIGZ Alcohol Voorlichting en Preventie
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Communication Studies MSc (60713)
Link to this item:http://purl.utwente.nl/essays/612
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page