University of Twente Student Theses

Login

Herinrichting van het locatietransport bij Akzo Nobel Hengelo - Overzicht en verbeteringen in het transport op de locatie van Akzo Nobel Hengelo

Bakker, Vincent (2011) Herinrichting van het locatietransport bij Akzo Nobel Hengelo - Overzicht en verbeteringen in het transport op de locatie van Akzo Nobel Hengelo.

[img] PDF
2MB
Abstract:De aanleiding voor het starten van dit onderzoek is de problematiek die is ontstaan door de inkrimping van de locatie van Akzo Nobel Hengelo. Door de inkrimping van de locatie is het noodzakelijk geweest om toegangspoort 1 te sluiten voor binnengaand en uitstromend transportverkeer. Daardoor zijn voor een aantal transportstromen de locatieroutes in negatieve zin veranderd. Er zijn onveilige verkeerssituaties ontstaan, er treden langere wachttijden op bij verschillende punten op de locatie en er is geen duidelijk overzicht in de te volgen routes. Dit onderzoek bevat een analyse van de huidige situatie en aanbevelingen om de veiligheid te verbeteren, de knelpunten in het transport op te sporen en overzicht te creëren in het transport.
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
AkzoNobel
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Business Administration BSc (56834)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/61364
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page