University of Twente Student Theses

Login

Slim selecteren van bedrijven voor MKB mobiliteitsadvies: een onderzoek naar selecteren van midden- en kleinbedrijf voor mobiliteitsadvies binnen het subsidieprogramma MKB mobiliteitsvouchers en gevolgen voor automobiliteit en milieu, implementatiekosten voor MKB-bedrijf en acquisitiekosten voor adviseur

Zaalberg, A. (2012) Slim selecteren van bedrijven voor MKB mobiliteitsadvies: een onderzoek naar selecteren van midden- en kleinbedrijf voor mobiliteitsadvies binnen het subsidieprogramma MKB mobiliteitsvouchers en gevolgen voor automobiliteit en milieu, implementatiekosten voor MKB-bedrijf en acquisitiekosten voor adviseur.

[img] PDF
2MB
Abstract:Dit is de samenvatting van de Master Thesis getiteld Slim selecteren van bedrijven voor MKB mobiliteitsadvies - Een onderzoek naar selecteren van midden- en kleinbedrijf voor mobiliteitsadvies binnen het subsidieprogramma MKB mobiliteitsvouchers en gevolgen voor automobiliteit en milieu, implementatiekosten voor MKB-bedrijf en acquisitiekosten voor adviseur. In het eerste deel wordt de titel en het thema nader toegelicht. Vervolgens wordt ingegaan op de aanleiding van het onderzoek evenals de doel- en vraagstelling die daaruit volgen. Daarna wordt aangegeven welke data zijn verzameld en gebruikt om de onderzoeksvragen te beantwoorden, gevolgd door de daadwerkelijke beantwoording. Hierna worden strategieën gepresenteerd om de juiste MKB-bedrijven te selecteren en tot slot worden kansen voor het subsidieprogramma genoemd die volgen uit de onderzoeksresultaten.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
Goudappel Coffeng, Deventer
Faculty:ET: Engineering Technology
Subject:55 traffic technology, transport technology
Programme:Civil Engineering and Management MSc (60026)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/62132
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page