University of Twente Student Theses

Login

Kennisintegratie bij Fictiefbedrijf Netherlands B.V. Vestiging Hengelo: onderzoek naar de ‘fit’ van projectonzekerheid, coördinatiemechanismen en efficiëntiefactoren

Vries, F.J. de (2012) Kennisintegratie bij Fictiefbedrijf Netherlands B.V. Vestiging Hengelo: onderzoek naar de ‘fit’ van projectonzekerheid, coördinatiemechanismen en efficiëntiefactoren.

[img] PDF
837kB
Abstract:Achtergrond Dit onderzoek is uitgevoerd bij Fictiefbedrijf Netherlands B.V., of kortweg Fictiefbedrijf. Fictiefbedrijf bestaat uit negen engineeringvestigingen door heel Nederland en een virtuele consultancyvestiging. De consultants hebben een van de engineeringvestigingen als standplaats. Dit onderzoek richt zich op de vestiging in Hengelo. Om een efficiënte invulling te kunnen geven aan multidisciplinaire projecten, dient de kennis van de beide afdelingen te worden geïntegreerd. Hiervoor dient er sprake te zijn van een ‘fit’ tussen projectonzekerheid, coördinatiemechanismen en efficiëntiefactoren. Onderzoeksdoel In dit rapport staat het onderzoek beschreven dat antwoord geeft op de volgende hoofdvraag: Hoe kan er in elk van de vier fasen een ‘fit’ worden gerealiseerd tussen de projectonzekerheid, de coördinatiemechanismen en de efficiëntiefactoren, zodat de kennis van beide afdelingen geïntegreerd wordt? Om dit mogelijk te maken is een cross-sectional onderzoek gedaan naar de projectonzekerheid, de gebruikte coördinatiemechanismen en de efficiëntiefactoren in vier verschillende projectfasen (te weten Projectdefinitie, Conceptual Design, Basic Design en Detaild Design). Conclusies Dit deel van het rapport bevat vertrouwelijke informatie en is daarom niet opgenomen in het openbare verslag. Aanbevelingen Dit deel van het rapport bevat vertrouwelijke informatie en is daarom niet opgenomen in het openbare verslag.
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Fictiefbedrijf Netherlands B.V.
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Business Administration BSc (56834)
Link to this item:http://purl.utwente.nl/essays/62230
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page