University of Twente Student Theses

Login

"Het duurzaam en kosten efficiënt plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt" - Een onderzoek naar het verbeteren van de IHW methode.

Lubbers, T.A.A (2014) "Het duurzaam en kosten efficiënt plaatsen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt" - Een onderzoek naar het verbeteren van de IHW methode.

Full text not available from this repository.

Full Text Status:Access to this publication is restricted
Abstract:Door aankomende wetswijzigingen gaan er veel verschuivingen plaats vinden op de markt waarin het sociaal werkbedrijf SOWECO actief is. Om de continuïteit van SOWECO te waarborgen heeft men een “expertise centrum” ontwikkelt, genaamd Extend. Het doel van Extend is de expertise die SOWECO bezit op het gebied van (re-)integratie te bundelen en te vermarkten. Eén van de dienstverleningen die Extend aanbiedt is HR advies. Dit HR advies wordt gedaan op basis van de methode Inclusief Herontwerp Werkprocessen (IHW) en heeft als doel het creëren van duurzame werktaken voor àlle mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om ervoor te zorgen dat het toepassen van de IHW methode niet leidt tot meerkosten, wordt in deze scriptie een onderzoek beschreven naar de verbetermogelijkheden van de IHW methode.
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
SOWECO, Almelo, Nederland
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:International Business Administration BSc (50952)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/64971
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page