University of Twente Student Theses

Login

Kwaliteit roosters Universiteit Twente - Onderzoek naar het meetbaar maken van de prestaties van het rooster op Universiteit Twente

Dijksterhuis, A.W. (2014) Kwaliteit roosters Universiteit Twente - Onderzoek naar het meetbaar maken van de prestaties van het rooster op Universiteit Twente.

[img] PDF
1MB
Abstract:Het roosteren van onderwijs is een complexe bezigheid. Er zijn veel verschillende partijen bij betrokken die conflicterende belangen hebben. Dit proces loopt op de Universiteit Twente op dit moment niet optimaal. Om de kwaliteit van de roosters en het roosterproces te kunnen verbeteren, moet eerst onderzocht worden welke elementen de betrokken partijen hieraan belangrijk vinden. Het doel van dit onderzoek is om - door middel van inventarisatie van de (subjectieve) belangen van stakeholders - meer inzicht te krijgen in de aspecten die de UT belangrijk vindt aan het roosterproces en het rooster zelf. Aan de hand van deze belangen worden kwaliteitscriteria opgesteld die gebruikt kunnen worden om de prestaties van het rooster te meten.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:01 general works
Programme:International Business Administration BSc (50952)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/65103
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page