University of Twente Student Theses

Login

Een onderzoek naar het voorbereiden van de implementatie van Kardex VLM systemen in het magazijn van Benchmark Electronics

Jansman, A.J. (2014) Een onderzoek naar het voorbereiden van de implementatie van Kardex VLM systemen in het magazijn van Benchmark Electronics.

[img] PDF
2MB
Abstract:Benchmark Electronics in Almelo produceert hoogwaardige electronicaproducten voor onder andere de luchtvaart, defensie en medische industrie. Een snelle en betrouwbare bevoorrading vanuit het magazijn is essentieel om aan de wensen van de klant te voldoen. Benchmark gaat investeren in het centrale magazijn door de vervanging van carrousel voorraadkasten voor moderne Kardex VLM systemen. Dit rapport beschrijft een onderzoek naar het voorbereiden van de implementatie van deze systemen. Op basis van de eisen en wensen van Benchmark is er een afweging gemaakt tussen verschillende werkmethodes met Kardex VLM. De eindoplossing is geïntegreerd in het logistieke proces van Benchmark. Uiteindelijk is het doel na implementatie efficiënter gebruik te maken van de magazijnruimte, en een hogere voorraadbetrouwbaarheid te creëren. Naast de werkmethoden met Kardex is ook onderzocht of het mogelijk is om een systeem te ontwikkelen om smd-componenten te tellen door deze te wegen. Ook hier is het doel om een hogere voorraadbetrouwbaarheid te creëren.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Industrial Engineering and Management BSc (56994)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/65563
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page