University of Twente Student Theses

Login

Eenduidige inrichting van Districtelijke Informatie Knooppunten (DIK's) voor de Eenheid Oost-Nederland. Een onderzoek naar een eenduidige inrichting van de DIK's voor Eenheid Oost-Nederland van nationale politie

Oude Booijink, L.S. (2014) Eenduidige inrichting van Districtelijke Informatie Knooppunten (DIK's) voor de Eenheid Oost-Nederland. Een onderzoek naar een eenduidige inrichting van de DIK's voor Eenheid Oost-Nederland van nationale politie.

[img] PDF
791kB
Abstract:Met de komst van de nationale politie op 1 januari 2013 is heel wat te doen geweest. De samenvoeging van 26 min of meer onafhankelijke politieregio's naar tien politie-eenheden zorgt voor heel wat veranderingen, zowel op personeelsvlak als op organisatorisch en bestuurlijk gebied. Ter realisatie van de nationale politie is er een ontwerpplan, een inrichtingsplan en een realisatieplan opgesteld, om richtlijnen te bieden om de reorganisatie in goede banen te leiden. In deze plannen is niet voor elke afdeliing afzonderlijk een gedetailleerd plan uitgewerkt, maar daarin worden de eenheden vrijgelaten. Ook de Dienst Regionale Informatie Organisatie wordt daarin gedeeltelijk vrijgelaten. Voor een aantal afdelingen binnen deze dienst bestaan geen volledige richtlijnen om de reorganisatie uit te voeren. De Districtelijke Informatie Knooppunten (DIK) zouden in de nabijheid van basisteams moeten worden ingericht. Verdere richtlijnen zijn niet gegeven. In dit onderzoek wordt hier verder naar gekeken.
Item Type:Essay (Master)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:88 social and public administration
Programme:Public Administration MSc (60020)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/65609
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page