University of Twente Student Theses

Login

Voorspellingsmodel, een nieuw voorspellingsmodel voor het aantal nieuw binnenkomende patiënten per tijdseenheid bij het Borstcentrum JBZ

Erp, G.W.M. van (2014) Voorspellingsmodel, een nieuw voorspellingsmodel voor het aantal nieuw binnenkomende patiënten per tijdseenheid bij het Borstcentrum JBZ.

[img] PDF
1MB
Abstract:Het aanbod aan zorg moet tot op alle niveaus worden gepland. Het is dus belangrijk om een zo nauwkeurig mogelijk beeld te krijgen van de toekomstige vraag naar zorg, om de planning te kunnen optimaliseren. Een direct probleem is dat het Borstcentrum JBZ op het moment te maken heeft met een te lange wachttijd voor de eerste stap in het zorgproces, de mammografie. Het doel van dit onderzoek is om een betere voorspelling te maken van de vraag naar zorg bij het Borstcentrum JBZ. De volgende stap, het verbeteren van de planning, behoort niet tot dit onderzoek. Dit resulteert in de volgende onderzoeksvraag: Hoe kan er een betere voorspelling worden gemaakt van het aantal nieuw binnenkomende patiënten per tijdseenheid bij het Borstcentrum van het Jeroen Bosch ziekenhuis?
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Jeroen Bosch Ziekenhuis, 's-Hertogenbosch, Nederland
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:30 exact sciences in general
Programme:Industrial Engineering and Management BSc (56994)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/65888
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page