University of Twente Student Theses

Login

Een onderzoek naar verbetering van procesbewaking van de productgroep Y door middel van voorraadbeheersing en monitoring

Hoogterp, H. (2015) Een onderzoek naar verbetering van procesbewaking van de productgroep Y door middel van voorraadbeheersing en monitoring.

[img] PDF
3MB
Abstract:In dit adviesrapport is een onderzoek naar procesbewaking beschreven. Binnen de productgroep Y werd onvoldoende beheersing en bewaking van het gehele orderproces opgemerkt. Producent X produceert nog maar twee jaar de machines van productgroep Y. Er is nog niet veel ervaring met deze producten, zodat er ruimte voor verbeteringen is. Om enig overzicht te krijgen over het bedrijf, wordt er gebruik gemaakt van een ERP systeem. Om de procesbewaking te verbeteren is er een stappenplan ter aanbeveling geformuleerd. Hierin worden verbeteringen voor het bijhouden, bijwerken en aanvullen van voorraad aangedragen. Het gebruik van een indelingsmethodiek en barcodering, voor het bijwerken van voorraadgegevens, worden onder andere aanbevolen.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Industrial Engineering and Management BSc (56994)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/66654
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page