University of Twente Student Theses

Login

Het verleggen van het klantorderontkoppelpunt voor conventionele producten bij Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV

Wisse, T.C. (2015) Het verleggen van het klantorderontkoppelpunt voor conventionele producten bij Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV.

[img] PDF
2MB
Abstract:In dit onderzoek analyseren we de verlegging van het klantorderontkoppelpunt (KOOP) voor conventionele producten bij Koninklijke Verpakkingsindustrie Stempher BV. Het doel van dit onderzoek is het verlagen van orderspecifieke voorraden van conventionele producten. Met een uitgebreid literatuuronderzoek omtrent het KOOP, postponement, standaardisatie en reorder levels bepalen we verschillende mogelijkheden waarmee Stempher het KOOP kan verleggen. We bepalen in dit onderzoek de verschillende conventionele producten bij Stempher, deze analyseren en kwantificeren we op basis van vier verschillende voorraadpolitieken. De voorraadpolitiek die voor een van de geanalyseerde producten het meest geschikt is betreft een reductie van de orderspecifieke voorraad met 50%. Voor het tweede geanalyseerde product is de huidige voorraadpolitiek het meest geschikt.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:58 process technology
Programme:Industrial Engineering and Management BSc (56994)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/67640
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page