University of Twente Student Theses

Login

Knelpunten analyse : planning en coördinatie tussen gemeente, civiele aannemer en nutspartijen tijdens binnenstedelijke infraprojecten.

Reuvers, J. (2016) Knelpunten analyse : planning en coördinatie tussen gemeente, civiele aannemer en nutspartijen tijdens binnenstedelijke infraprojecten.

[img] PDF
872kB
Abstract:Dit onderzoek richt zich op de planning en coördinatie bij binnenstedelijke infraprojecten. Tijdens deze projecten moeten er veel partijen samenwerken; de gemeente, de civiele aannemer en de nutspartijen. Het is van belang dat deze partijen de werkzaamheden goed op elkaar afstemmen door middel van een juiste planning en coördinatie. Echter blijkt dat deze samenwerking niet altijd even goed verloopt, er is nog weleens sprake van miscommunicatie en uitloop van het project. Het doel van dit onderzoek is om te analyseren waar en waarom het fout gaat in de coördinatie tussen de belanghebbende partijen. Er zal een knelpunten analyse worden opgesteld en hieruit volgen een aantal knelpunten en verbeterpunten. Uiteindelijk worden er een aantal aanbevelingen gedaan die gericht zijn op het verbeteren van de planning en coördinatie tussen de partijen.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:ET: Engineering Technology
Subject:56 civil engineering
Programme:Civil Engineering BSc (56952)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/70432
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page