University of Twente Student Theses

Login

Situatieanalyse afdeling Hartkatheterisatiekamer : Een analyse van de huidige situatie omtrent de planning van de afdeling HCK in het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Anoniem, A. (2016) Situatieanalyse afdeling Hartkatheterisatiekamer : Een analyse van de huidige situatie omtrent de planning van de afdeling HCK in het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

[img] PDF
1MB
Abstract:Op de afdeling HCK is behoefte aan meer cijfermatig inzicht om bepaalde problemen zoals overwerk of een hoge werkdruk aan te pakken. De afdeling HCK is complex vanwege de vele factoren die spelen bij het plannen en uitvoeren van procedures. Dit maakt het voor het UMC Utrecht moeilijk om erachter te komen waar de mogelijke knelpunten zitten in de planning. Knelpunten moeten meer gebaseerd zijn op feiten en minder op aannames en meningen. Daarnaast wil de leiding van de afdeling HCK graag een beslissingsondersteunend systeem hebben waarmee veranderingen in bijvoorbeeld de planning zichtbaar worden gemaakt voordat ze in de praktijk worden uitgevoerd. Het doel van dit onderzoek is: “Het in kaart brengen van de huidige situatie van de afdeling HCK in het UMC UTRECHT en het maken van een knelpuntenanalyse waaruit blijkt wat de urgentie van elk probleem is, om op basis daarvan interventies op te stellen die de problemen op de afdeling verminderen of oplossen.”
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:01 general works
Programme:Industrial Engineering and Management BSc (56994)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/70803
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page