University of Twente Student Theses

Login

Met logistiek coördinator minder faalkosten : een onderzoek naar de effecten van de activiteiten van de logistiek coördinator om logistieke faalkosten in de bouw te verminderen

Berchum, M.W.L. (2008) Met logistiek coördinator minder faalkosten : een onderzoek naar de effecten van de activiteiten van de logistiek coördinator om logistieke faalkosten in de bouw te verminderen.

[img] PDF
1MB
Abstract:Dit rapport is de documentatie van een onderzoek naar het concept logistiek coördinator en optredende logistieke faalkosten in de bouw. Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van TOPbouw en is een aanvulling op de business case ‘Logistiek coördinator, Business Case TOPbouw’ om het concept logistieke coördinator verder invulling te geven. TOPbouw, een partnership tussen de handel en industrie in bouwmaterialen, heeft als doel de bouwtoelevering een vooraanstaande en herkenbare positie in de bouwkolom in te laten nemen door innovatie, ketenintegratie en bouwmarketing. Een van de projecten die door TOPbouw uitgevoerd wordt om de doelstelling te bereiken is het project “De logistiek coördinator”. De tot nu toe bekende uitkomsten van dit project staan beschreven in de genoemde business case. Ook staan in deze business case een aantal aandachtspunten voor verder onderzoek beschreven. Deze vervolgpunten kunnen in volgende drie doelen worden samengevat:
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:ET: Engineering Technology
Subject:56 civil engineering
Programme:Civil Engineering BSc (56952)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/71424
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page