University of Twente Student Theses

Login

Knelpuntenanalyse en herziene ontwerpprocedure definitief ontwerp : algemene analyse van de problemen binnen de afdeling beveiliging van Grontmij Maunsell ICS, gevolgd door een herzien ontwerpproces voor het definitief ontwerp met systems engineering als theoretisch kader

Vrind, B.P.J. (2008) Knelpuntenanalyse en herziene ontwerpprocedure definitief ontwerp : algemene analyse van de problemen binnen de afdeling beveiliging van Grontmij Maunsell ICS, gevolgd door een herzien ontwerpproces voor het definitief ontwerp met systems engineering als theoretisch kader.

[img] PDF
1MB
[img] PDF
1MB
Abstract:Het rapport bevat in het eerste deel informatie over wat treinbeveiliging kort inhoudt, hoe de afdeling beveiliging georganiseerd is, wat de producten zijn en hoe het ontwerpproces eruit ziet. Daartoe wordt kort de RVOI fasering van het KIVI besproken zoals deze toegepast wordt op de afdeling. Daarna worden de beheersmaatregelen gedefinieerd en besproken (drie vormen van collationering, de review, de eisenformulering, de reflectie en het werkoverleg). Vervolgens wordt een hoofdstuk gewijd aan de theorie over Systems Engineering, voornamelijk bedoeld om de lezer die hier nog weinig kennis van heeft te informeren. Daarnaast is het de basis voor de voorgestelde veranderingen voor het ontwerpproces. Het wordt geacht voor het doel van deze management summary niet van belang te zijn de inhoud van deze informatie hoofdstukken toe te voegen. Mocht de lezer kennis ontberen over deze aspecten wordt hem aangeraden deze hoofdstukken te bestuderen.
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Grontmij Maunsell ICS
Faculty:ET: Engineering Technology
Subject:56 civil engineering
Programme:Civil Engineering BSc (56952)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/71519
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page