University of Twente Student Theses

Login

Behandelresultaten Etendebaas.nl: Onderzoek naar de behandelresultaten van de online behandeling Etendebaas.nl sinds de integratie in het reguliere zorgaanbod

Masselink, L.E.T. (2017) Behandelresultaten Etendebaas.nl: Onderzoek naar de behandelresultaten van de online behandeling Etendebaas.nl sinds de integratie in het reguliere zorgaanbod.

[img] PDF
761kB
Abstract:Met dit naturalistische onderzoek in opdracht van Tactus Verslavingszorg is onderzocht wat het huidige behandeleffect van de online de behandeling Etendebaas.nl is, sinds deze behandeling is geïntegreerd in het reguliere zorgaanbod. Daarbij is een vergelijking gemaakt met de resultaten uit een Randomized Controlled Trail (RCT), welke is uitgevoerd voordat deze behandeling geïntegreerd was in het reguliere zorgaanbod. Aan de hand van een one-group-pretest-posttest is onder 105 participanten de vergelijking gemaakt van de behandelresultaten uit de Routine Outcome Monitoring (ROM) met betrekking tot eetstoornispsychopathologie en lichaamsattitude.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
Tactus Verslavingszorg, Deventer, Netherlands
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:77 psychology
Programme:Psychology MSc (66604)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/71751
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page