University of Twente Student Theses

Login

Gezond en aangenaam verpakken : contextmapping onderzoek naar de definitie en verpakkingskenmerken van 'gezond en aangenaam'.

Janssen, L.C. (2010) Gezond en aangenaam verpakken : contextmapping onderzoek naar de definitie en verpakkingskenmerken van 'gezond en aangenaam'.

Full text not available from this repository.

Full Text Status:Access to this publication is restricted
Abstract:FrieslandCampina, Universiteit Twente en het Universitair Medisch Centrum hebben een project opgesteld om de toename van overgewicht in Nederland en in andere Westerse landen tegen te gaan. Door mensen onbewust voor gezonde producten te laten kiezen, kan de bevolking gezonder gaan leven. Binnen dit project is de opdrachtgever onder andere op zoek naar een defi niti e van het begrip ‘gezond’ in combinati e met aangenaam. Deze defi niti e zal de mogelijkheid creëren om de vormgeving van zuivelverpakkingen een ‘gezond’ karakter te geven. Het hoofdonderzoek is op de volgende twee vragen toegespitst om deze defi niti e op te stellen: • Welke methoden zijn geschikt om de gezonde en aangename kenmerken van verpakkingselementen in kaart te brengen? • Welke kenmerken van verpakkingselementen associeert de doelgroep met 'gezond en aangenaam'?
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:ET: Engineering Technology
Subject:20 art studies
Programme:Industrial Design BSc (56955)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/71857
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page