University of Twente Student Theses

Login

Invoering van VISI bij de DVD : onderzoek naar de risico's tijdens de invoering van VISI binnnen de Dienst Vastgoed Defensie

Schot, J. (2008) Invoering van VISI bij de DVD : onderzoek naar de risico's tijdens de invoering van VISI binnnen de Dienst Vastgoed Defensie.

[img] PDF
545kB
Abstract:Dit onderzoek is uitgevoerd in opdracht van de Dienst Vastgoed Defensie (DVD) en het advies zal meegenomen worden in de voorbereiding van de invoering van VISI in de loop van 2008. Het onderzoek is het laatste onderdeel van de academische opleiding aan de Koninklijke Militaire Academie. Voor cadetten van het wapen der Genie is het tevens de afsluiting van de bacheloropleiding Civiele Techniek. De doelstelling van het onderzoek is na overlegd als volgt vastgesteld: De DVD heeft het invoeringsbesluit VISI ondertekend waarin zij zich hebben vastgelegd vanaf 1 januari 2009 VISI te gaan voorschrijven in de organisatie en alle door de markt uit te voeren projecten die zijn gebaseerd op de UAV89. Echter, bij de DVD is weinig kennis aanwezig over de consequenties van het invoeren van VISI in de organisatie en de projecten. De probleemstelling van het onderzoek is op dezelfde manier vastgesteld als: Advies opstellen aangaande de beheersing van de risico’s bij de invoering van VISI bij de DVD door een analyse te maken van de risico’s uit literatuur en ervaringen van andere vergelijkbare organisaties met de invoering van VISI.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:ET: Engineering Technology
Subject:20 art studies
Programme:Industrial Design BSc (56955)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/71878
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page