University of Twente Student Theses

Login

NAH+-vervolgvoorziening : samen op weg naar een mooie toekomst. Onderzoek naar organisatorische randvoorwaarden voor een vervolgvoorziening, maximaal één jaar na het incident, voor NAH-patiënten van 18 jaar en ouder met zowel somatische problematiek als ernstige gedragsproblematiek.

Rozema, C.J. and Rotman, B.J. (2017) NAH+-vervolgvoorziening : samen op weg naar een mooie toekomst. Onderzoek naar organisatorische randvoorwaarden voor een vervolgvoorziening, maximaal één jaar na het incident, voor NAH-patiënten van 18 jaar en ouder met zowel somatische problematiek als ernstige gedragsproblematiek.

[img] PDF
2MB
Abstract:Het Deventer Ziekenhuis heeft een probleem gesignaleerd rondom de zorg voor patiënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH) in de regio Salland. Het gaat hierbij specifiek om patiënten die door NAH zowel somatische problematiek als ernstige gedragsproblematiek hebben, NAH+-patiënten. Om de zorg voor deze patiënten zo goed mogelijk in te richten is een stuurgroep opgericht. Op dit moment bepalen zij per casus in welke vervolgvoorziening een patiënt geplaatst moet worden. Het probleem dat zij hierbij signaleren, is dat zij moeite hebben met het plaatsen van NAH+-patiënten in de juiste vervolgvoorziening. Dit komt doordat er geen geschikte vervolgvoorziening voor deze specifieke patiëntengroep bestaat In deze bacheloropdracht is er onderzoek gedaan naar organisatorische randvoorwaarden voor een vervolgvoorziening, maximaal één jaar na het incident, voor NAH-patiënten van 18 jaar en ouder met zowel somatische problematiek als ernstige gedragsproblematiek.
Item Type:Essay (Bachelor)
Clients:
Deventer Ziekenhuis, Nederland
Faculty:TNW: Science and Technology
Subject:70 social sciences in general, 85 business administration, organizational science
Programme:Health Sciences BSc (56553)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/72958
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page