University of Twente Student Theses

Login

Studenten & Seks & Soa: een onderzoek naar determinanten van veilig vrijen en testen op soa onder studenten in de regio IJssel-Vecht

Kuiperij, K.J. (2005) Studenten & Seks & Soa: een onderzoek naar determinanten van veilig vrijen en testen op soa onder studenten in de regio IJssel-Vecht.

[img] PDF
985kB
Abstract:Dit onderzoek 'Studenten & Seks & Soa' is een onderzoek naar determinanten van veilig vrijen testen op soa en is uitgevoerd onder studenten in de regio IJssel-Vecht. Het onderzoek is gedaan in opdracht van de GGD Regio IJssel-Vecht. De probleemstelling is de volgende: "Welke determinanten zijn van invloed op soa-preventiegedrag van studenten?" In het onderzoek is gekeken naar het (on)veilig vrijgedrag en het testgedrag van studenten en de invloed van verschillende determinanten hierop. Hiernaast is onderzocht welke voorlichtingsmethoden geschikt zijn voor studenten bij voorlichting over soa. In deze scriptie is een duidelijke rode draad te zien van drie deelonderwerpen; primaire preventie van soa (veilig vrijen), secundaire preventie van soa (testen op soa) en voorlichtingsmethoden.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
GGD Regio IJssel-Vecht
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Communication Studies MSc (60713)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/763
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page