University of Twente Student Theses

Login

Expert visies op engagement met eHealth : Een kwalitatief onderzoek naar de visie van experts over het begrip engagement met eHealth: Psychologie, HCI en eMental health.

Duuren, Anoeska van (2019) Expert visies op engagement met eHealth : Een kwalitatief onderzoek naar de visie van experts over het begrip engagement met eHealth: Psychologie, HCI en eMental health.

[img] PDF
629kB
Abstract:Dit onderzoek gaat in op de visie van experts, werkzaam in de gebieden psychologie, eHealth en Human Computer Interaction (HCI), op engagement met eHealth. Het onderzoekt bouwt voort op eerder onderzoek naar engagement van de gebruiker. Zo stellen Kelders & Kip (2019) dat engagement uit drie componenten bestaat: cognitieve-, gedragsmatige- en affectieve engagement. Het huidige onderzoek zal zich op de visie van de expert op deze drie componenten van engagement richten. Het doel van dit onderzoek is een completer beeld te krijgen van engagement, dat vervolgens kan bijdragen aan het ontwikkelen van een meetconstruct van engagement bij de gebruiker.
Item Type:Essay (Master)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:77 psychology
Programme:Psychology MSc (66604)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/79903
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page