University of Twente Student Theses

Login

Intern certificeren en duurzaam leren : een onderzoek naar de invloed van interne certificering op de leer- en prestatiegeoriënteerde motivatie van adviseurs werk & inkomen van CWI

Santee-Eekhuis, Jessica (2007) Intern certificeren en duurzaam leren : een onderzoek naar de invloed van interne certificering op de leer- en prestatiegeoriënteerde motivatie van adviseurs werk & inkomen van CWI.

[img] PDF
209kB
Abstract:Binnen de huidige kenniseconomie zijn zelfbewuste mensen nodig die ervoor kiezen zich te blijven ontwikkelen. Leeractiviteiten en leeromgeving moeten het duurzaam leren van mensen ondersteunen. Sinds enkele jaren werkt CWI met een systeem van interne certificering waarmee adviseurs werk & inkomen jaarlijks hun professionaliteit kunnen aantonen. CWI verwacht met de interne certificering het continu leren en ontwikkelen van medewerkers te stimuleren. Interne certificering dient mensen aan te zetten tot leren in hun werksituatie. Dit onderzoek had tot doel te onderzoeken op welke wijze deze interne certificering bijdraagt aan leer- en prestatiegeoriënteerde motivatie van adviseur werk & inkomen. In het bijzonder is gekeken naar de invloed van beleving van vrijwilligheid van deelname, beeldvorming van het traject en beleving van de waarde van het certificaat en naar overige factoren die invloed hebben.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Educational Science BSc (56613)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/800
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page