University of Twente Student Theses

Login

Borgen veilig en gezond werken door functioneel participeren : Een kwalitatief onderzoek naar de vertegenwoordiging van werkenden bij het tot stand komen van de weten regelgeving rondom asbest

Bakker, G. (2020) Borgen veilig en gezond werken door functioneel participeren : Een kwalitatief onderzoek naar de vertegenwoordiging van werkenden bij het tot stand komen van de weten regelgeving rondom asbest.

[img] PDF
6MB
Abstract:De titel van dit rapport is ’borgen veilig en gezond werken door functioneel participeren’, een kwalitatief onderzoek naar de vertegenwoordiging van werkenden bij het tot stand komen van de wet- en regelgeving. De betekenis van het bijvoeglijk naamwoord ‘functioneel’ is volgens Vandale (2019) tweeërlei, namelijk: de functie betreffend en doelmatig of effectief gericht zijn op veiligheid en gezondheid van werkenden. Als parabel best passend bij deze masterthesis. In deze samenvatting wordt ingegaan op de probleemstelling en onderzoeksdoel, literatuur, methode, resultaten, analyse, ontwerp en validatie en tot slot de conclusie van het onderzoek.
Item Type:Essay (Master)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Programme:Risicomanagement MSc (75083)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/80994
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page