University of Twente Student Theses

Login

Actie-Intelligentie : een hedendaags, op Europese krijgskunsten gebaseerd onderwijsprogramma voor de vergroting van de persoonlijke weerbaarheid

Sanders, Iwan M. (2007) Actie-Intelligentie : een hedendaags, op Europese krijgskunsten gebaseerd onderwijsprogramma voor de vergroting van de persoonlijke weerbaarheid.

[img] PDF
1MB
Abstract:De bevordering van actie-intelligentie betekent het ontwikkelen en verder uitbouwen van het geheel van bewegingen, vaardigheden, taal, omgangsvormen, doelen, wilskracht, kennis, strategieën, wijsheden en natuurlijke reacties. Aan de hand van een nieuw te ontwikkelen onderwijsprogramma wil KCW individuen de mogelijkheid bieden hun actie-intelligentie te bevorderen. Deze afstudeeropdracht spitst zich toe op het ontwikkelen van dit onderwijsprogramma. Hiervoor heeft de volgende ontwerpvraag centraal gestaan: Wat is de structuur en invulling van een hedendaags, op (middeleeuws) Europese krijgskunsten gebaseerd onderwijsprogramma voor de vergroting van de persoonlijke weerbaarheid.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:05 communication studies
Programme:Educational Science BSc (56613)
Link to this item:http://purl.utwente.nl/essays/812
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page