University of Twente Student Theses

Login

Het signaleren van laaggeletterdheid in de schuldhulpverlening: Een onderzoek naar de belemmerende en bevorderende factoren bij het signaleren van laaggeletterdheid door de professionals van BudgetAlert in Hengelo

Geest, Heleen van de (2020) Het signaleren van laaggeletterdheid in de schuldhulpverlening: Een onderzoek naar de belemmerende en bevorderende factoren bij het signaleren van laaggeletterdheid door de professionals van BudgetAlert in Hengelo.

This is the latest version of this item.

[img] PDF
1MB
Abstract:In dit onderzoek wordt ingegaan op de factoren die het signaleren van laaggeletterdheid door professionals in de schuldhulpverlening bevorderen of belemmeren. De onderzoeksvraag van dit onderzoek luidt als volgt: Wat zijn de ervaren belemmerende en bevorderende factoren in het signaleringsproces van laaggeletterdheid bij mensen met schulden door de medewerkers van BudgetAlert in de gemeente Hengelo en hoe kan dit het beste aangepakt worden om het signaleren van laaggeletterdheid te verbeteren? 1. Hoe wordt er op dit moment omgegaan met het signaleren van laaggeletterdheid door de professionals van BudgetAlert in de gemeente Hengelo? 2. Wat zijn de ervaren belemmerende en bevorderende factoren in het signaleringsproces volgens de professionals van BudgetAlert in de gemeente Hengelo? 3. Welke mogelijkheden liggen er voor de gemeente Hengelo om het signaleringsproces van laaggeletterdheid door schuldhulpverleners de bevorderen en welke concrete acties moeten daartoe ondernomen worden?
Item Type:Essay (Master)
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:88 social and public administration
Programme:Public Administration MSc (60020)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/82270
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page