University of Twente Student Theses

Login

Chemotherapie Thuis : het thuis toedienen van subcutane chemotherapie : de totstandkoming, nu en de toekomst van “Chemotherapie Thuis”

Schippers, D. (2021) Chemotherapie Thuis : het thuis toedienen van subcutane chemotherapie : de totstandkoming, nu en de toekomst van “Chemotherapie Thuis”.

[img] PDF
1MB
Abstract:In Nederland is er interesse in de verplaatsing van ziekenhuiszorg. Steeds meer initiatieven worden opgestart op het gebied van ziekenhuis verplaatste zorg. In 2020 is het Bravis Ziekenhuis samen met Allerzorg een pilot gestart, genaamd “Chemotherapie Thuis”. Hierbij is een deel van de chemotherapeutische behandelingen naar de patiënt thuis verplaatst. Enige tijd later heeft ook het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis (ADRZ) zich aangesloten bij deze pilot. De pilot is nu meer dan een jaar bezig en de resultaten zijn positief, maar om te weten of deze pilot ook toepasbaar is binnen andere ziekenhuizen, is er onderzoek nodig naar de factoren die van belang zijn voor het succes, of zorgen voor belemmeringen in de huidige pilot. Om de pilot succesvol te kunnen voortzetten en uit te breiden, is het noodzakelijk om onderzoek te doen naar deze factoren.
Item Type:Essay (Bachelor)
Faculty:TNW: Science and Technology
Programme:Health Sciences BSc (56553)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/88326
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page