University of Twente Student Theses

Login

Bouwen aan high performing en veerkrachtige partnerschappen. Een toolkitontwerp voor Van Wijnen Components, het geindustrialiseerde maakbedrijf onder de Van Wijnen Groep

Boonstra, Kim (2023) Bouwen aan high performing en veerkrachtige partnerschappen. Een toolkitontwerp voor Van Wijnen Components, het geindustrialiseerde maakbedrijf onder de Van Wijnen Groep.

[img] PDF
4MB
Abstract:De ontwikkeling naar geindustrialiseerd bouwen brengt voor bouwbedrijven nieuwe uitdagingen met zich mee in de toeleveringsketen. Waar in de conventionele bouwsector veelal projectmatig en transactioneel wordt ingekocht in een korte cyclus gericht op een uniek project, hebben de partnerships binnen de voortbrengingsketen van geïndustrialiseerde en gedigitaliseerde woningfabrieken een hele andere benadering nodig, meer gericht op gelijkwaardigheid en het creeren van langdurige klantwaarde waarbij voor alle partners een winstgevend businessmodel te realiseren is. Dit onderzoek richt zich op het bouwen aan partnerschappen waarin de performance en veerkracht centraal staat en biedt een prototype toolkitontwerp dat inzetbaar is voor het aangaan en beheer van partnerschappen binnen business ecosysteem setting.
Item Type:Essay (Master)
Clients:
Van Wijnen Components, Heerenveen, Nederland
Faculty:BMS: Behavioural, Management and Social Sciences
Subject:85 business administration, organizational science
Programme:Risicomanagement MSc (75083)
Link to this item:https://purl.utwente.nl/essays/97476
Export this item as:BibTeX
EndNote
HTML Citation
Reference Manager

 

Repository Staff Only: item control page