University of Twente Student Theses

Login

Programme: Master Public Management EAPAA (MPM)

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Year | Item Type
Jump to: 2023 | 2022 | 2021
Number of items: 25.

2023

Brink, René (2023) Ambivalentie In Professionele Dienstbaarheid : een kwalitatief onderzoek naar de factoren die discretionaire ruimte van SMZ-professionals beïnvloeden.

Koning, R.P. (2023) De sleutel naar continuïteit : Onderlinge verhoudingen binnen dagelijkse besturing van ambtelijke fusies.

Koster, Dorette S. (2023) Optimale cultuur voor data-gedreven waterschappen: one size fits nobody? : Een meervoudige casestudy naar het belang van organisatiecultuur voor data-gedreven waterschappen middels een data-gedreven cultuurmodel.

Omvlee, R. (2023) Sociale innovatie in de gemeente Deventer.

Reekers, T.A.J. (2023) Geef mij de ruimte : een kwalitatief onderzoek naar gewenste leiderschapskenmerken om medewerkers binnen de intelligencedienst van de politie zelforganiserend te laten werken.

2022

Adelerhof, P.D. (2022) Ruis-preventie in beleidsontwikkeling : onderzoek naar ruis-preventie in het beleidsproces.

Beukel, P. van den (2022) Grensbewegingen : een onderzoek naar personele veranderingen bij de Nederlandse Douane.

Fawzi, H. (2022) Het versterken van de rol van de raad : een onderzoek naar de mogelijkheden voor gemeenteraden om invloed uit te oefenen op gemeenschappelijke regelingen.

Hemmatnia, Ebrahim (2022) HRM in Agile Teams.

Knippers, Wendy (2022) En daarom werk ik hier!

Kruijer-van Kampen, Tanja (2022) “Resilient varen op de coronagolven” : Inrichting en besturing van de organisatie voor de bestrijding en beheersing van infectieziektecrises bij GGD Kennemerland.

Kuiper, E. (2022) De kracht van de overheid : de rol van een manager in een compatibele transitie naar opgaven gestuurd werken met zelfsturende teams bij publieke organisaties.

Loots, C. (2022) 'Op weg naar risicogestuurd aanbesteden bij IUC Belastingdienst' : Het is gewoon een kwestie van doen!

Niens, M. (2022) Kan je medewerkers aan de BelastingTelefoon binden? : Wat maakt het callcenter werk blijvend aantrekkelijk voor de informanten van de BelastingTelefoon?

Roos, T. de (2022) Binden en boeien van de Generatie Y medewerker in de zorg : een kwalitatief onderzoek naar de push- en pullfactoren voor Generatie Y pedagogisch medewerkers in de jeugdzorg.

Stevens, H. (2022) Ethisch leiderschap ondersteunt integriteit als kernwaarde : een kwalitatief onderzoek naar de invloed van ethisch leiderschap op het integriteitsbewustzijn en de naleving van het integriteitsbeleid bij de rechtbank Gelderland.

Vennink-Steffens, C.E. (2022) De gedragsmotieven van een woningcorporatie voor de inzet van huurdersparticipatie : wat kan Wetland Wonen doen om een passende organisatiecultuur te realiseren?

Versteeg, Arry (2022) Hybride werken op de weegschaal : een thesis over het welzijn van de medewerker van het RIVM ten tijde van hybride werken. Hoe kan authentiek leiderschap hier helpend in zijn?

Werps - Aerts, K.H. (2022) Besturen in Meervoudigheid : niet eenvoudig, wel waarde(n)vol! Een onderzoek naar wat het besturen in een gemeente die kiest voor het zijn van een meervoudige overheid, betekent.

2021

Beuse-Kikkers, C.L. (2021) Van outsider naar insider : een onderzoek naar de rol van mentoring in de socialisatie van nieuwkomers.

Boon, E.G.M. (2021) Netwerkcoördinatie. Samenwerken in de wijk voor Samen wonen in de wijk : onderzoek naar hoe een slimme samenwerking tussen woningcorporatie Talis en welzijnsorganisatie Bindkracht10 kan leiden tot het realiseren van maatschappelijke meerwaarde voor huurders in de wijk.

Heumen, J.A.G. van (2021) Complexiteit bij ruimtelijke projecten in samenhang met doorlooptijd - Invloeden van de rolvervulling van de projectdriehoek bij kritische gebeurtenissen.

Kremers, Mirande Riona (2021) De balans tussen autonomie en synergie : aanbevelingen aan de gemeente Staphorst om de bestuurskracht tot ontwikkeling te brengen die nodig is voor de uitvoering van de Omgevingswet.

Schrijver, Rogier (2021) Sturing op performance & werkbeleving : Een onderzoek naar de werkbeleving van medewerkers als gevolg van sturing op performance.

Visschedijk, I.M. (2021) Scenario Studies voor mbo’s in 2030 : de exotische groepsreiziger die via de zorgschool afstudeert tot coachende zorgprofessional.

This list was generated on Wed May 29 06:04:45 2024 CEST.