University of Twente Student Theses

Login

Programme: Master Public Management (MPM)

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Year | Item Type
Jump to: Essay
Number of items: 15.

Essay

Adelerhof, P.D. (2022) Ruis-preventie in beleidsontwikkeling : onderzoek naar ruis-preventie in het beleidsproces.

Beukel, P. van den (2022) Grensbewegingen : een onderzoek naar personele veranderingen bij de Nederlandse Douane.

Beuse-Kikkers, C.L. (2021) Van outsider naar insider : een onderzoek naar de rol van mentoring in de socialisatie van nieuwkomers.

Boon, E.G.M. (2021) Netwerkcoördinatie. Samenwerken in de wijk voor Samen wonen in de wijk : onderzoek naar hoe een slimme samenwerking tussen woningcorporatie Talis en welzijnsorganisatie Bindkracht10 kan leiden tot het realiseren van maatschappelijke meerwaarde voor huurders in de wijk.

Hemmatnia, Ebrahim (2022) HRM in Agile Teams.

Heumen, J.A.G. van (2021) Complexiteit bij ruimtelijke projecten in samenhang met doorlooptijd - Invloeden van de rolvervulling van de projectdriehoek bij kritische gebeurtenissen.

Knippers, Wendy (2022) En daarom werk ik hier!

Kremers, Mirande Riona (2021) De balans tussen autonomie en synergie : aanbevelingen aan de gemeente Staphorst om de bestuurskracht tot ontwikkeling te brengen die nodig is voor de uitvoering van de Omgevingswet.

Kruijer-van Kampen, Tanja (2022) “Resilient varen op de coronagolven” : Inrichting en besturing van de organisatie voor de bestrijding en beheersing van infectieziektecrises bij GGD Kennemerland.

Kuiper, E. (2022) De kracht van de overheid : de rol van een manager in een compatibele transitie naar opgaven gestuurd werken met zelfsturende teams bij publieke organisaties.

Loots, C. (2022) 'Op weg naar risicogestuurd aanbesteden bij IUC Belastingdienst' : Het is gewoon een kwestie van doen!

Schrijver, Rogier (2021) Sturing op performance & werkbeleving : Een onderzoek naar de werkbeleving van medewerkers als gevolg van sturing op performance.

Stevens, H. (2022) Ethisch leiderschap ondersteunt integriteit als kernwaarde : een kwalitatief onderzoek naar de invloed van ethisch leiderschap op het integriteitsbewustzijn en de naleving van het integriteitsbeleid bij de rechtbank Gelderland.

Vennink-Steffens, C.E. (2022) De gedragsmotieven van een woningcorporatie voor de inzet van huurdersparticipatie : wat kan Wetland Wonen doen om een passende organisatiecultuur te realiseren?

Visschedijk, I.M. (2021) Scenario Studies voor mbo’s in 2030 : de exotische groepsreiziger die via de zorgschool afstudeert tot coachende zorgprofessional.

This list was generated on Thu Sep 15 06:04:28 2022 CEST.